Easter Open West 2018

Plaats: Sassenheim - Zuid Holland
Land: Nederland
Datum: 31 Maart en 1 April 2018
 

De Easter Open West wordt gespeeld in Sassenheim en omstreken, Zuid Holland. Prachtig complex, 40 kilometer van Amsterdam verwijderd. Sassenheim stelt hun velden gedurende twee dagen beschikbaar, en alle wedstrijden worden gespeeld op gras en kunstgras. Geheel volgens traditie zal het toernooi worden gespeeld in het Paasweekend, in 2018 op 31 Maart en 1 April. De groepswedstrijden op zaterdag 31 Maart, en op zondag 1 April de plaatsings- en finalewedstrijden. Op zaterdag en zondag speelt U in dagdelen, dwz U speelt voordemiddag of nademiddag, zodat U naast het toernooi nog andere aktiviteiten kunt ondernemen.

Op de Easter Open West word gespeeld in de groepen Jongens U17, U15, U14, U13, U12, U11 en U09. Meisjesgroepen U17, U15, U13 en U11. Toegegankelijk voor zowel prestatieve als recreatieve teams, Ter Leede (Sassenheim) en omstreken zal met zowel prestatieve als recreatieve teams hieraan deelenemen.

 Voor elke deelnemer/team zal er een leuke attentie zijn, de nummers 1 tot en met vier ontvangen een beker, waarbij de no1 ook nog naar huis mag, met "de Cup met de grote oren ". Waar U speelt wordt bekend gemaakt op de site (www.easteropen.com), wanneer de indelingen bekend zijn. Hier vind U de inschrijvingen en indelingen voor zowel de Easter Open (Noord Brabant) als de Easter Open West.

Zie ook de website www.easteropen.com