North Limburg Cup 2018

Plaats: Gennep, Ottersum, Groesbeek, Milsbeek 
Land: Nederland
Datum: 19 en 20 Mei 2018
Website: www.northlimburgcup.com

 

De North Limburg Cup wordt gespeeld in Noord Limburg, tw Gennep en omstreken.Dit toernooi is voor jongens en meisjes teams. Ongeveer 5 sportparken stellen hun velden gedurende twee dagen beschikbaar, en alle wedstrijden worden gespeeld op gras. Geheel volgens traditie zal het toernooi worden gespeeld in het Pinksterweekend, in 2018 op 19 en 20 Mei.

De groepswedstrijden worden op zaterdag 19 Mei gespeeld, en op zondag 20 Mei de plaatsings- en finalewedstrijden. Op zaterdag en zondag speelt U in dagdelen, dwz U speelt voordemiddag of nademiddag, zodat U naast het toernooi nog andere aktiviteiten kunt ondernemen.

Gedurende dit weekend kunt U ook weer gebruik maken van ons mooie tentenkamp en heerlijk eten, op het sportpark in Gennep. Het is verboden tijdens het toernooi zelf  avondeten te bereiden en/of te barbequen op het tentenkamp. Stroomgeneratoren/koelkasten, aanhangers etc, worden geweigerd op het kamp, en voor stroom in de huurtent(en) wordt gezorgd. U dient de tent schoon achter te laten, en zonder beschadigingen, ook gelieve rondom de tent alles schoon achter te laten.

Wenst U ander soort onderkomen dan het tentenkamp, gelieve contact op te nemen met Tiny van Gemert Sports : info@tvgsports.nl

In de gemeente Gennep en omstreken is het deze dagen heerlijk om te vertoeven. In de bosrijke omgeving vindt u onder andere het Center Parcs 'Het Heijderbos', het riviertje De Niers voor bijvoorbeeld sensationele kanotochten en niet te vergeten de gezellige binnenstad van Gennep, met rustieke gebouwen en bruine cafeetjes.

Ik wens alle verenigingen een gezellig en sportief toernooi toe.

Met vriendelijke sportgroeten,
Tiny van Gemert en mede organiserende vereningingen.