Easter Open West 2019

Plaats: Sassenheim (en omstreken) - Zuid Holland
Land: Nederland
Datum: 20 en 21 April 2019

De Easter Open West wordt gespeeld in Sassenheim, Noordwijkerhout en omstreken, Zuid Holland. Prachtige complexen, 40 kilometer van Amsterdam verwijderd. Easter Open West stellen hun velden gedurende twee dagen beschikbaar, en alle wedstrijden worden gespeeld op gras en kunstgras. Geheel volgens traditie zal het toernooi worden gespeeld in het Paasweekend, in 2019 op 20 en 21 April. De groepswedstrijden op zaterdag 20 April, en op zondag 21 April de plaatsings- en finalewedstrijden. Op zaterdag en zondag speelt U in dagdelen, dwz U speelt voordemiddag of nademiddag, zodat U naast het toernooi nog andere aktiviteiten kunt ondernemen.

Op de Easter Open West word gespeeld in de groepen Jongens U17, U16, U15, U14, U13, U12, U11, U10, U9 en U08. Meisjesgroepen U17, U15, U13 en U11. Toegegankelijk voor zowel prestatieve als recreatieve teams, Ter Leede (Sassenheim) en omstreken zal met zowel prestatieve als recreatieve teams hieraan deelenemen.

Voor elke deelnemer/team zal er een leuke attentie zijn, de nummers 1 tot en met vier ontvangen een beker, waarbij de no1 ook nog naar huis mag, met "de Cup met de grote oren ". Waar U speelt wordt bekend gemaakt op de site (www.easteropen.com), wanneer de indelingen bekend zijn. Hier vind U de inschrijvingen en indelingen voor zowel de Easter Open (Noord Brabant) als de Easter Open West en Easter Open Oost,

Zie ook de website www.easteropen.com

Wil je meer weten over dit toernooi?
Tiny van Gemert
CONTACT