Easter Open West 2020

Plaats: Sassenheim (en omstreken) - Zuid Holland
Land: Nederland
Datum: 11 en 12 April 2020

De Easter Open West wordt gespeeld in Sassenheim, Oegstgeest en omstreken, Zuid Holland. Prachtige complexen, 40 kilometer van Amsterdam verwijderd. Easter Open West stellen hun velden gedurende twee dagen beschikbaar, en alle wedstrijden worden gespeeld op gras en kunstgras. Geheel volgens traditie zal het toernooi worden gespeeld in het Paasweekend, in 2020 op 11 en 12 April. De groepswedstrijden op zaterdag 11 April, en op zondag 12 April de plaatsings- en finalewedstrijden. Op zaterdag en zondag speelt U in dagdelen, dwz U speelt voordemiddag of nademiddag, zodat U naast het toernooi nog andere aktiviteiten kunt ondernemen.

Op de Easter Open West word gespeeld in de groepen Jongens U17, U16, U15, U14, U13, U12, U11, U10, U9 en U08. Meisjesgroepen U17, U15 en U13. Toegegankelijk voor zowel prestatieve als recreatieve teams, Ter Leede, Oegstgeest en omstreken zal met zowel prestatieve als recreatieve teams hieraan deelenemen.

Voor elke deelnemer/team zal er een leuke attentie zijn, de nummers 1 tot en met vier ontvangen een beker, waarbij de no1 ook nog naar huis mag, met "de Cup met de grote oren ". Waar U speelt wordt bekend gemaakt op de site (www.easteropen.com), wanneer de indelingen bekend zijn. Hier vind U de inschrijvingen en indelingen voor zowel de Easter Open (Noord Brabant) als de Easter Open West en Easter Open Oost,

Zie ook de website www.easteropen.com        

Wil je meer weten over dit toernooi?
Tiny van Gemert
CONTACT