North Limburg Cup 2020

Plaats: Gennep, Groesbeek, Malden en Goch(Duitsland) 
Land: Nederland
Datum: 30 en 31 Mei 2020
Websitewww.northlimburgcup.com

De North Limburg Cup wordt gespeeld omgeving Noord Limburg, tw Gennep en omstreken, en in Goch. Dit toernooi is voor jongens en meisjes teams. Ongeveer 4 sportparken stellen hun velden gedurende twee dagen beschikbaar, en alle wedstrijden worden gespeeld op gras-kunstgras. Geheel volgens traditie zal het toernooi worden gespeeld in het Pinksterweekend, in 2020 op 30 en 31 Mei.

De groepswedstrijden worden op zaterdag 30 Mei gespeeld, en op zondag 31 Mei de plaatsings- en finalewedstrijden. Op zaterdag en zondag speelt U in dagdelen, dwz U speelt voordemiddag of nademiddag, zodat U naast het toernooi nog andere aktiviteiten kunt ondernemen.

Gedurende dit weekend kunt U ook weer gebruik maken van ons mooie tentenkamp en heerlijk eten, op het sportpark in Gennep. Het is verboden tijdens het toernooi zelf  avondeten te bereiden en/of te barbequen op het tentenkamp. Stroomgeneratoren/koelkasten, aanhangers etc, worden geweigerd op het kamp, en voor stroom in de huurtent(en) wordt gezorgd. U dient de tent schoon achter te laten, en zonder beschadigingen, ook gelieve rondom de tent alles schoon achter te laten.

Andere mogelijkheid is te overnachten in jeugdherberg.

North Limburg Cup kunt U alleen boeken met onderkomen, gelieve contact op te nemen met Tiny van Gemert Sports : info@tvgsports.nl

In de gemeente Gennep en omstreken is het deze dagen heerlijk om te vertoeven. In de bosrijke omgeving vindt u onder andere het Center Parcs 'Het Heijderbos', het riviertje De Niers voor bijvoorbeeld sensationele kanotochten en niet te vergeten de gezellige binnenstad van Gennep, met rustieke gebouwen en bruine cafeetjes.

Ik wens alle verenigingen een gezellig en sportief toernooi toe.

Met vriendelijke sportgroeten,
Tiny van Gemert en mede organiserende vereningingen. 

Wil je meer weten over dit toernooi?
Tiny van Gemert
CONTACT